Yoga artikelen

Yoga artikelen

Zie hier een gedeelte van de yoga artikelen. Gesorteerd per product keuze. De volledige artikelen staat onder de subcategorieën.

TIP: Mocht je een filter willen gebruiken, bijvoorbeeld prijs van laag naar hoog. Kies dan voor een subcategorie links in het menu en daar kun je een filter toepassen.

yoga accessoires

De beste yoga artikelen vind je op mijnsportartikelen.nl Deze artikelen komen van betersport af en zijn door ons samengesteld.

Wat is yoga?

Wat betekend yoga eigenlijk? Dan hebben wij even voor je uitgezocht. Yoga is een woord dat afkomstig is uit het Sanskriet. Sanskriet is Oud Indiaas. Als we eigenlijk het woord Yoga vertalen in het Nederlands dan komt er “verbinden” uit. Yoga leert het lichaam en geest om met elkaar te verbinden en daar een balans in te brengen.

Yoga is een sport maar niet prestatiegericht! Er is namelijk bij yoga geen goed en geen fout. Yoga bestaat namelijk uit verschillende houdingen en of poses. Het doel daarmee is om je organen, evenwicht en gewrichten beter te laten functioneren. Je rekt en strekt verschillende spieren in je lichaam waardoor de doorbloeding van je lichaam en spier bevorderd wordt. Je lichaam ontspant en laadt weer op.

Als jij vaak een yoga sessie doet, kan dat leiden tot:

  • Een juiste manier van leren ademen
  • Betere spijsvertering
  • Verbeteren van je evenwichtsgevoel
  • tot rust komen

Yoga artikelen

Al deze yoga artikelen zorgen er voor om je yogasessie zo comfortabel mogelijk te maken. Dit begint eigenlijk al bij je yogamat. De yogamat is het bekendste yoga artikel. Bekijk hier al onze yogamatjes. We hebben verschillende yogamatten. Wat voor jou de beste yogamat is moet je zelf even uitzoeken. Denk hier bij aan de dikte van de mat en de lengte. Ook is het van belang om misschien een anti-slip matje te kiezen. Maar mocht je dit niet willen kun je ook nog kiezen voor yoga sokken met anti slip.