Voetbalgoal

Voetbalgoal

Het eerste blog bericht gaan we het hebben over onze voetbalgoals die wij online hebben staan. Het zijn twee verschillende soorten voetbalgoals. De eerste voetbalgoal is een pop-up doeltje ( zeer makkelijk! ) en de tweede is een stevige voetbalgoal.

Deze twee voetbalgoals hebben wij?

  1. Een pop-up voetbalgoal ( klik hier om naar het product te gaan )
  2. Een stevige voetbalgoal ( klik hier om naar het product te gaan )

1. Pop-up voetbalgoal

We beginnen met het pop-up doel. Omdat dit een pop-up doel is, is deze zeer flexibel en heel handig om mee te nemen. Je kunt dit pop-up doel namelijk op bijna iedere plek op neer zetten. In de tuin, op het schoolplein en op de camping. Als je de EXIT Flexx pop-up goal haalt is deze voorzien van een handige opbergtas die je overal mee naar toe kunt nemen. Dus mocht je ergens heen gaan waar geen doeltjes zijn? Dan neem je dus op al je gemak deze goaltjes mee. Als je een goede plek hebt gevonden voor de voetbaldoelen kun je deze op verankeren met de bijbehorende ankerpennen.

2. Stevige voetbalgoal

Daarna hebben we nog onze EXIT Coppa goal. Deze goal is een stuk steviger dan onze pop-up goal. Je kunt aardig zeggen dat dit een hoogwaardig voetbal is. Dit voetbaldoel heeft een mooie grote afmeting waar je dus urenlang voetbalplezier mee kunt beleven. Met dit voetbaldoel kun jij je vrienden uitdagen voor en potje penalty’s schieten. Ook kun jij je vrienden uitdagen om door de gaten heen te schieten want bij dit voetbaldoel zit een trainingsscherm. Dit scherm kun jij voor het voetbaldoel plakken en is voorzien van 4 gaten waar jij met je vrienden door heen kunt schieten. Ook een verankeringsset wordt mee geleverd. Het verankeringsset bestaat uit grondankers en ankerbuizen. Dit houdt in als er gras wordt gemaaid kun jij dit voetbaldoel makkelijk weghalen en als je weer wilt voetballen zet je het voetbaldoel er weer makkelijk neer.

Wil jij nog meer voetbaldoelen bekijken? Dat kan op de website van Betersport staan nog meer voetbaldoelen.

3 reacties

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.