Wat zijn de voordelen van een Tunturi massage gun?

tunturi massage gun

Iedereen heeft er vast al wel eens van gehoord. De Tunturi massage gun. Een gadget wat eigenlijk iedereen wel eens wil uitproberen. Daarom gaan wij je in dit artikel eigenlijk alle voor- maar ook nadelen te noemen van deze massage gun. Tevens zijn wij héél érg benieuwd naar wat jij van de massage gun vind! Heb jij deze massage gun thuis? Laat onderaan de pagina een reactie achter met jouw verhaal over de Tunturi Massage gun.

Algemene informatie over de Tunturi massage gun

Tunturi is een fabrikant van verschillende soorten fitness producten, kleine fitness producten tot grote fitness apparaten. Omdat Tunturi een bekend merk is in de fitness wereld, werd er ook groot gedacht over de massage gun. En dat klopt, de Tunturi massage gun wordt namelijk ook gebruikt bij veel fysiotherapeuten en deze fysiotherapeuten adviseren zelfs het gebruik van deze massage gun aan.

Wat zijn de voor- en nadelen

Voordelen:

  1. Als je kijkt naar de prijs kwaliteit verhouding is dit een super massage apparaat. Het apparaat is niet heel duur of heel goedkoop maar de kwaliteit is goed. Voor deze prijs heb je dus een goed massage apparaat
  2. Makkelijk, mooi en een gebruiksvriendelijke display. Een belangrijk ding vinden wij dat. Het display is namelijk goed te gebruiken door iedereen en het is niet moeilijk.
  3. Omdat het gewicht maar 1360 gram is, is deze goed te gebruiken door één hand. Dat maakt het bedienen erg makkelijk.
  4. Dit massage apparaat heeft veel verschillende snelheden. Namelijk snelheden van 1200 tot maximaal 3300 omwentelingen per minuut.
  5. Deze massage gun zorgt er voor dat je stress, pijn en spierspanning vermindert.
Handig led verlichting met informatie
Deze 4 opzetstukken worden er bijgeleverd

Nadelen:

  1. Als je puur naar andere massage apparaten kijkt is het aantal opzetstukken wat je hier bij krijgt iets minder dan andere massage apparaten. Vaak krijg je namelijk zo rond de 5 of 6 opzetstukken er bij en bij dit massage apparaat krijg je er 4. bij.

Specificaties van de Tunturi massage gun

Gewicht van de massage gun: 1360 gram
Kleur van het product: zwart & groen
Het aantal kopstukken: 4 kopstukken ( bolvormige, platte ronde, U-vormige en kogelvormige kop )
RPM (Round Per Minute): 1200 – 3300
Accuduur: 5 tot 11 uur
Afmetingen: 23 x 7 24,5 cm ( l x b x h )

Tunturi massage gun kopen?

Heb jij interesse in deze massage gun? Dan kun jij onderaan onder de afbeelding klikken op “Koop bij bol.com” of klik hier. Deze massage kun word geleverd inclusief de 4 genoemde opzetstukken en een handige koffer. En wil jij in de fitness vibe blijven? Lees dan onze blog over de verschillende fitness oefeningen die jij thuis kunt doen! En na de tijd lekker ontspannen met deze massage gun.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.