Wat is de beste trampoline winkel?

Jongeren op een trampoline

Zo veel keuze in trampolines. Welke moet ik hebben? Wil ik een grote of toch een kleine trampoline? Rond of vierkant? En in welke trampoline winkel moet ik een trampoline halen? Wij begrijpen al deze vragen wel en zoeken dit graag voor je uit. Deze blog is geschreven vanuit onze mening en daarom kan jouw mening heel anders zijn. Mocht je vragen hebben over bepaalde artikelen of over deze blog? Laat dan een reactie achter onder aan deze pagina.

Welke trampoline winkel moet ik kiezen?

Ja en gelijk deze vraag.. Hier hebben wij ook even goed over na moeten denken maar onze keuze is toch gevallen op www.betersport.nl. Deze website heeft namelijk een groot assortiment in verschillende groottes en maten trampolines. En daar blijft het niet bij, deze website heeft ook verschillende soorten accessoires. Denk hier bij aan trampolineladders, beschermhoezen, beschermranden, verankeringssets en trampoline-netten. Ook bij deze bovengenoemde accessoires zullen we nog tekst en uitleg geven.

Wie wou eigenlijk niet als ieder kind een eigen trampoline in de tuin? Ieder kind heeft er in ieder geval wel eens om gevraagd maar of het mocht was altijd een tweede. De grootte van de tuin speelt namelijk ook erg mee in deze. Je hebt een kleine tuin en daar past geen grote trampoline in, zijn er dan nog mogelijkheden? Een trampoline op grote poten kan soms ook wat “lomp” overkomen. Kies daarom voor een Inground trampoline. Vaak is voor elke tuin wel een geschikte trampoline te vinden.

Man op trampoline doet een oefening

Voor elke tuin is er een trampoline

Een trampoline voor de kleine tuinen

Ja zoals je de titel ziet is er eigenlijk voor elke tuin wel een trampoline. Want ook voor kleine tuinen heb je een kleine trampoline. Als we even het assortiment gaan bekijken van alleen kleine trampolines en dan zet ik een filter op Kindertrampolines en bij afmetingen vink ik nog eens 140 – 183 cm aan. Dan heb ik nog 14 trampolines gevonden. Daarmee wil ik alleen maar zeggen dat we voor kleine tuinen nog kleine trampolines hebben. Om nogmaals een voorbeeld te geven heb ik nu Trampoline – Exit Silhouette voor mij. Dat is een trampoline inclusief veiligheidsnet voor de kinderen en daarom is deze trampoline uiterst veilig. Deze Trampoline – EXIT Silhouette heeft afmetingen van 183 * 50 CM en deze ronde trampoline kan maximaal 50 kg belasten.

Maar je hebt natuurlijk nog meer keuze uit trampolines op de website. Ik denk namelijk dat je het beste zelf even een keuze kunt maken. En om het makkelijk te maken kun je hier klikken om naar de 14 resultaten te heen te gaan wie hebben gecreëerd met het filter voor “kleine” trampolines.

Een trampoline voor de grote tuinen

Eigenlijk kun je alle trampolines in een grote tuin plaatsen maar wat is er nou leuker dan een gigantische grote trampoline in je tuin. Bij deze trampoline winkel betersport.nl hebben ze ook grote trampolines maar dan ook echt grote trampolines. Als ik op hun website zit en ik zet alleen filter op 470 – 520 cm ( grootste diameter / afmetingen ) dan heb ik keuze uit 15 grote trampolines. En van deze 15 trampolines heb ik ook nog keuze uit:

En nu hoor ik je al denken, wat is het verschil tussen een Inground trampoline en een Flatground trampoline. Dat kan ik je nog wel uitleggen. Een Inground trampoline is een trampoline die ingegraven zit maar een stuk boven het gras uit komt en bij een Flatground trampoline is de trampoline zo ingegraven dat deze gelijk is aan het gras.

We moeten er wel bij zeggen dat we eigenlijk meer nadelen zien in een Flatground trampoline dan in een Inground trampoline. Dit komt omdat als je een trampoline helemaal ingraaft tot in het gras dan kan de lucht niet ontsnappen en spring je minder fijn op deze trampoline.

Als we nu toch een keuze moeten maken voor een grote trampoline, dan gaat onze keuze uit naar de Trampoline – BERG Grand Favorit Regular. Deze prachtige grote trampoline heeft een afmeting van 350 * 520 * 95 cm en daarom is deze trampoline te belasten tot maximaal 120 kg. Als je deze trampoline koopt zit er een veiligheidsnet gratis bij. De palen van dit veiligheidsnet kunnen op een makkelijke manier worden bevestigd op het trampoline frame. En rondom deze palen zit ook nog eens een dikke laag schuim voor nog meer veiligheid. Het veiligheidsnet is voorzien van een zelfsluitende ingang.

Twee mensen op een grote trampoline, het meisje op de trampoline springt en de jongen rust uit.

Deze trampoline winkel heeft ook trampoline accessoires

Niet geheel onbelangrijk, de trampoline accessoires. De trampoline winkel Betersport.nl heeft volgende accessoires:

Trampolineladders

Deze ladders zijn er voor bedoeld als je kind lastig op de trampoline kan komen. Bij het op en afklauteren op de trampoline kunnen namelijk ook nare valpartijen komen. En door trampolineladder aanschaffen voorkom je deze nare valpartijen. Je hebt deze ladders in verschillende vormen en prijscategorieën. Klik hier als je naar het assortiment van trampolineladders wilt gaan.

Beschermhoezen

Wil jij graag je trampoline beschermen tegen wind en vuil? Dan is het handig dat jij een beschermhoes gaat aanschaffen. Als een trampoline altijd buiten staat kan deze beschadigen door vocht want regen en sneeuw is niet goed voor de levensduur van een trampoline. Ook het uv-licht van de zon is niet goed dus als er op een zonnige dag niet wordt gesprongen is het handig dat de hoes even over de trampoline heen gaat. Klik hier als je naar het assortiment van de trampolinehoezen wilt gaan.

Beschermranden

De safety pad oftewel de beschermrand van de trampoline zorgt er voor dat de kinderen niet op of tussen de veren van de trampoline vallen. Iedereen weet dat het geen pretje is als je daar tussen komt te liggen. We adviseren altijd om een beschermrand op de trampoline te hebben, mocht je huidige beschermrand kapot zijn kun je altijd een nieuwe bestellen. Deze beschermranden zijn er voor zwel ronde trampolines als rechthoekige trampolines. Klik hier als je naar het assortiment van de beschermranden wilt gaan.

Verankeringssets

Je kent het wel, één harde windvlaag en je trampoline ligt weer op de kop. Of nog erger, je trampoline kun je ophalen bij de buren. Een verankeringsset bestaat uit een aantal haringen en (verstelbare) koorden. Deze koorden kun je vastmaken aan de trampoline en aan de haringen die je in de grond bevestigd. Hierdoor kan de trampoline ook niet verschuiven als je er op aan het springen bent. Klik hier als je naar het assortiment van de verankeringsset wilt gaan.

Trampoline netten

Een trampoline net zorgt voor meer veiligheid tijdens het springen op een trampoline. Je hebt netten die je op de trampoline plaatst maar er zijn ook netten die je onder de trampoline plaatst. Als je een veiligheidsnet onder de trampoline plaatst zorg je er voor dat kinderen niet onder de trampoline komen. Netten die je op trampoline plaatst zorgen er juist voor dat je niet van de trampoline kunt vallen. Bij een trampoline op poten is een veiligheidsnet verplicht en daarom wordt deze dan ook altijd meegeleverd. Klik hier als je naar het assortiment van de trampoline netten wilt gaan.

Trampoline winkel betersport.nl heeft meer dan alleen trampolines ( accessoires )

Zo als eigenlijk de naam van de website al zegt heeft deze website meer dan alleen trampolines en trampoline accessoires. Ook voor fitness hebben ze mooi apparatuur. Je kunt in mijn andere blog ook lezen wat handige ( thuis ) oefeningen zijn voor fitness. Maar ook spullen voor wielersport en bijvoorbeeld voetbaldoelen. Ik zou zeggen, neem een kijkje op de website van betersport.nl.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.