Thuis fitness, kan ik dat ook?

Thuis fitness

Mijn eigen verhaal

Sinds 2 jaar ben ik een fanatieke sporter. Ik ga graag naar de sportschool, voor het sporten natuurlijk maar ook de leuke sociale contacten. Ik woon in een dorpje waar iedereen naar de enige sportschool in Town gaat. Erg leuk en persoonlijk. Helaas door deze gekke tijden hebben wij ook veel thuis fitness moeten doen, gelukkig hadden de instructeurs de groepslessen op internet geplaatst en mochten wij attributen lenen. Zo ook een Fitnessmat.

Thuis fitness met het matje van de sportschool

Ik gebruikte vaak een matje van de sportschool, dit vond ik op dat moment super handig maar het is niet erg hygiënisch. Ik doe veel aan sport zoals fitness, groepslessen zoals Tone of Pump en voor mijn mindset Yoga. In de sportschool een matje lenen vond ik niet fris, thuis met een handdoekje op de harde vloer was niet fijn voor mijn rug.. Daarom ben ik op zoek gegaan naar een goed sportmatje.

Toen vond ik deze fitnessmat voor thuis fitness: Focus Fitness NBR (in zwart en roze)

Toen vond ik Fitnessmat – Focus Fitness NBR –. Door de juiste dikte heb je geen last van de harde vloer en kan je deze goed oprollen door de flexibiliteit van het materiaal. Je voert de oefeningen comfortabel uit en is voor de trainingen die ik volg geschikt. Het matje is 180 x 61 x 1,5 cm. Toevallig heb ik deze zwarte er bij gepakt maar je hebt deze ook verkrijgbaar in het roze.

Bang dat je eigen fitness mat vies wordt? Zelfs daar hebben we wat op verzonnen.

In het begin van deze gekke tijden heb ik samen met vriendinnen op afstand in onze tuin gesport, het was mooi weer. Iedereen had zijn of haar eigen matje meegenomen maar dat wordt helaas in de tuin erg vies. Ook wanneer je een intensieve training hebt gehad ga je meer zweten op jouw matje. Dit moet geen probleem zijn als je de Yogamat Wash – Gaiam hebt gebruikt daarna. Dit helpt tegen nare geurtjes door de etherische oliën die ook antibacteriële en hydraterende werking hebben. Even met een doekje erover heen en binnen No Time is je mat schoon en fris.

Ben je geïnteresseerd in een eigen fitnessmat? Klik dan hier voor nog veel meer keuze aan verschillende fitnessmatten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.