Skate artikelen

Skate artikelen

Zie hier een gedeelte van de skate artikelen. Gesorteerd per product keuzeDe volledige artikelen staan onder de subcategorieën.

TIP: Mocht je een filter willen gebruiken, bijvoorbeeld prijs van laag naar hoog. Kies dan voor een subcategorie links in het menu en daar kun je een filter toepassen.

Rollerskates

Boards

Steps

Skateboards

Waar komen deze producten vandaan?

Al deze prachtige artikelen komen van Onlineskateshop af. Mocht jij naast Rollerskates, Boards of Steps andere skate artikelen willen? Dan moet je eens bij hun op de website kijken want ze hebben een groot assortiment in bijvoorbeeld Protectie. Maar ook niet geheel onbelangrijk is dat ze een super assortiment hebben in “winter” artikelen. Denk hier bij aan

  • Schaatsen ( noren, hockey kunst en recreatie )
  • Moonboots
  • Sleeën
  • Mutsen

( Klik hier om naar de Winter artikelen te gaan )

Ook heeft OnlineSkateShop een leuke pagina waar iedereen vast en zeker tevreden over is. Dat is de Sale pagina. Op deze pagina komen allemaal artikelen te staan met korting. Deze sale pagina is op moment voorzien van 13 pagina’s lang en op één pagina staan 12 artikelen. Met snel rekensommetje kom ik uit op 156 artikelen met korting. Deze pagina mag je niet overslaan! Maar wees er snel bij want op=op.

In het menu zien we ook “Nieuw” staan. In deze categorie zien we de nieuwste Inline skates, rollerskates skateboards en nog veel meer! Houdt deze pagina in de gaten voor de nieuwste skate artikelen. Want zodra de nieuwe artikelen online staan, gaat het snel met de verkoop.

Als we nog iets verder duiken in het menu van OnlineSkateShop zien we dat ze ook nog leuke cadeau tips hebben. Op deze pagina kun je een filter maken tussen cadeaus tot 15 euro en cadeaus tussen de 15 en 25 euro. Als ik een voorbeeld pak en ik kijk op de website tussen de cadeaus van 15 en 25 euro zie ik een leuk Skateboard tas Blauw van het merk Selington. Deze tas €19,95 op dit moment. Dat is niet duur voor een skateboard tas.