Outdoor artikelen

Outdoor Artikelen

Zie hier een gedeelte van de outdoor artikelen. Gesorteerd per product keuzeDe volledige artikelen staan onder de subcategorieën.

TIP: Mocht je een filter willen gebruiken, bijvoorbeeld prijs van laag naar hoog. Kies dan voor een subcategorie links in het menu en daar kun je een filter toepassen.

Trampolines

Trampoline beschermhoezen

AirTrack

Al deze prachtige outdoor artikelen kun je vinden op www.betersport.nl. Deze selectie hebben wij voor jou gemaakt, dit is naar onze mening de beste outdoor artikelen die jij kunt krijgen. Deze artikelen zijn zeer in trek bij de jeugd omdat veel YouTubers filmpjes maken over truckjes op een trampoline of op een airtrack. Zo zie je maar wat het kijken ven een filmpje doet met een kind.

Wat is precies een AirTrack?

Een AirTrack is eigenlijk een grote mat waarin lucht gepompt kan worden. De lucht en het materiaal van de AirTrack zorgen ervoor dat de mat een uitstekende vering heeft. De vering zorgt ervoor dat je hoger springt en verschillende trucs, sprongen en oefeningen kunt uitvoeren die op een normale ondergrond niet mogelijk zijn. Om deze reden zijn de BERG AirTracks razend populair bij diverse sporters, zoals turners, freerunners, dansers, yogi’s en vechtsporters. Daarnaast zijn AirTracks ook populair onder kinderen die kennis willen maken met het uitvoeren van trucs of sprongen. Een AirTrack is een combinatie van een trampoline, springkussen én turnvloer.

Tip

Mocht je een trampline willen kopen geven we een advies om ook een beschermhoes er bij aan te schaffen. Als er een tijdje niet op de trampoline wordt gesprongen en deze staat ook in weer en wind kan het zijn dat de veren beginnen te roesten.

Dit kan overigens alleen als de veiligheidsnetten van de trampoline zijn verwijderd. Bij Trampolines inclusief veiligheidsnet dien je eerst het net van de trampoline te verwijderen voor dat de beschermhoes er op gaat.