Wat is een goede fietscomputer met navigatie?

Fietscomputer Cyclo Discover Connect

Deze vraag hebben wij voor je uitgezocht, een goede fietscomputer met navigatie moet aan veel eisen voldoen. In deze blog lees je alle specificaties over het model: Cyclo Discover Connect van het merk Mio.

Specificaties van de Cyclo Discover Connect

Deze prachtige Cyclo Discover Connect is één van de meest complete modellen van het merk Mio. Deze fietscomputer is zeer geschikt voor de avontuurlijke fietser. Het scherm van deze fietscomputer is 3,5 inch en is ideaal door de kleurentouchscreen. De batterijduur van deze fietscomputer is plusminus 10 uur. Ook beschikt deze gadget over WiFi en Bluetooth. De ontwikkeling van deze fietscomputer is eigenlijk voor de recreatieve fietser maar ook bij de sportieve fietser is deze intrek omdat deze fietscomputer een workout functie heeft. 155 Gram is het gewicht van deze Cyclo Discover Connect.

Een fietscomputer met navigatie?

Iedere afslag die jij moet maken weet jij omdat deze Cyclo Discover Connect beschikt over een turn-by-turn navigatie. En ook wij weten dat jij niet telkens onder het fietsen op je scherm kijkt, en zelfs daar is aan gedacht. Op deze fietscomputer zit namelijk een geluidssignaal zodat jij niet van je gewenste route afwijkt. En mocht je desondanks deze functies toch verdwaald zijn? Dan zit er een “waar ben ik” functie op. Deze functie legt je precies uit waar je bent en is voorzien van hoogte en breedte graad. Zo kun jij alsnog weer naar je gewenste route gaan

Verschillende handige functies!

Mio heeft nog een mooie functie bij deze fietscomputer. De functie is namelijk Surprise me. Deze Surprise me functie is zeer handig als je zelf geen route weet. Je voert namelijk het aantal kilometers of fietsduur in of je een lus wilt of een route van punt A naar punt B. Als je dit hebt ingevoerd geeft Mio je 3 leuke fietsroutes weer. Deze functie is zeer handig als je in een onbekend gebied bent en daar lekker een stukje wilt fietsen. Natuurlijk heb je naast de Surprise me functie ook gewoon de optie om van punt A naar punt B te fietsen. Via MioShare is het mogelijk om je eigen route uit te stippelen, als je je eigen route hebt gemaakt kun je deze importeren in je eigen Mio fietsnavigatie. Je kunt ook gebruik maken van de knooppunten.

Standaard beschikt deze fietscomputer over fietskaarten van heel Europa. Zo heeft elk Europees land geweldige fietsroutes.

Sharen

Zo heb je net al gelezen dat MioShare je route kan importeren in de fietscomputer. Maar je kan met meer apps een connectie maken, denk hier bij aan:

  • RouteYou
  • Komoot
  • Strava Live Segments

Deze apps kun jij gebruiken op het scherm van de fietscomputer Cylclo Discover Connect. De MioShare app kun je gratis downloaden.

Welke functies heeft deze fietscomputer met navigatie?

De Cyclo Discover Connect heeft verschillende waardes die de fietscomputer kan weergeven

  • Afstand
  • Tijd
  • Snelheid
  • Hoogte (barometrisch)
  • Calorieverbuik

En wat de Cyclo Discover Connect ook heeft is een iPX7 behuizing. Dat houdt in dat deze waterdicht is en goed blijft functioneren onder elke weersomstandigheden.

Mocht je toch nog niet geïnteresseerd zijn? Op de website van betersport staan nog heel veel andere mooie Fietscomputers & Fietsnavigaties. Klik hier om naar de website van betersport heen te gaan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.