Dartartikelen

Dartartikelen

Zie hier een gedeelte van de dartartikelen. Gesorteerd per product keuze. De volledige artikelen staat onder de subcategorieën.

TIP: Mocht je een filter willen gebruiken, bijvoorbeeld prijs van laag naar hoog. Kies dan voor een subcategorie links in het menu en daar kun je een filter toepassen.

Dartbord

Dartpijlen

Flights

Matten

Shafts

Verlichting

Accessoires

Dartartikelen

Darten is een sport wat steeds populairder wordt in Nederland. Je kunt namelijk een dartbord zo in een kamer ophangen, ook het opruimen van deze artikelen is zo gebeurt.

Veel bekende Nederlandse darters mee doen in verschillende grote internationale toernooien, denk hier bij aan;

  • Raymond van Barneveld
  • Michael van Gerwen
  • Vincent van der Voort
  • Jeffrey de Zwaan
  • Dirk van Duijvenbode

Al deze prachtige artikelen kun je vinden op dartdiscounter

Dartdiscounter.nl heeft diverse dartborden van grote merken zoals het populaire Winmau Blade 4 dartbord en ook het Unicorn Eclipse pro HD TV edition dartbord dat op alle grote PDC toernooien wordt gebruikt. Wij bieden het grootste assortiment Target Darts van Nederland, zowel het kleine materiaal als dart flights, dart shafts, dart pjjlen als de surround ringen, shirts en matten. Overige merken die we standaard in onze online dartshop hebben zijn Unicorn, Bulls, MCkicks, Harrows, Shot, Ruthless, XQ-Darts en Winmau. Van de bekendste spelers hebben we een ruim assortiment zoals van Phil Taylor, Micheal van Gerwen Darts en Raymond van Barneveld Darts. U bent bij ons verzekerd van de beste service en zeer aantrekkelijke prijzen.

Naast het standaard assortiment is het mogelijk om diverse artikelen te personalieren zoals flights, shafts, shirts en dart kabinetten. Ideaal als relatie geschenk, incentives, voor de horeca of dartteams. Bij afname van grotere aantallen kunnen we vaak de prijs aanpassen. Ga hier voor naar de Dartdiscounter website.

Klik hier om naar Home te gaan, of klik hier om naar Compressiekleding te gaan.