Boksartikelen

Boksartikelen

Zie hier een gedeelte van de boksartikelen. Gesorteerd per product keuzeDe volledige artikelen staan onder de subcategorieën.

TIP: Mocht je een filter willen gebruiken, bijvoorbeeld prijs van laag naar hoog. Kies dan voor een subcategorie links in het menu en daar kun je een filter toepassen.

Bescherming

Bokshandschoenen

Bandages

Bokszakken

Stootkussens

Boksartikelen

Boksen is een tactische vechtsport waarbij het zicht van de ring, de voet coördinatie, ogen en handen, en niet te vergeten conditie centraal staan. Twee tegenstanders proberen zijn of haar punten te scoren door elkaar op de juiste trefvlakken te raken, of te winnen op bijvoorbeeld een KO (knock-out). Dat kan door enkele te stoten of een combinatie van verschillende stoten. Een paar verschillende stoten zijn:

  • De directe stoot
  • De opstoot
  • De hoek

Kracht is net zoveel nodig als alleen pure snelheid om een tegenstander zowel snel, hard en goed te kunnen raken. Naast het traditionele mannenboksen worden ook boks kampioenschappen voor vrouwen gehouden.

Betersport

Wij zijn Betersport, aangenaam! Ruim 15 jaar online aanbieder van vele sportartikelen. Wij geloven dat elke (thuis)sporter zijn of haar persoonlijke doelen kan halen met de juiste materialen en een steuntje in de rug door persoonlijke gebruiks- en trainingstips. Want persoonlijke doelen heeft iedereen, zelfs als je denkt dat je er (nog) geen hebt. Met onze unieke, eigen merken hebben wij zelf de touwtjes in handen als het gaat om design en kwaliteit. En dan hebben we het niet over battle ropes of springtouwen, maar over de figuurlijke touwtjes. Je kent ze wel. Daarmee blijven we werken aan een uitgebreid en gevarieerd assortiment voor sporters van verschillende niveaus, met verschillende wensen en met een verschillend budget. We willen niet opscheppen, maar we hebben écht voor ieder wat wils.

Zie ook de pagina van de fitnessartikelen. Al deze producten komen ook van betersport